Wat is Taxiboeken?

Taxiboeken.nl is een boekingsplatform voor het online reserveren en betalen van taxiritten in heel Nederland. De combinatie met het grote landelijke vervoersnetwerk van DVG Personenvervoer maakt taxiboeken.nl zeer sterk in personenvervoer.

Voordelen voor partners van Taxiboeken.nl

Taxiboeken.nl optimaliseert met haar chauffeurs- en passagiers-taxiboekingssysteem in Nederland de taximarkt en koppelt vraag en aanbod met elkaar. De combinatie van technische innovatie, netwerk in heel Nederland en grootschalige marketing zal voelbaar zijn in de gehele vervoersbranche.

Taxiboeken.nl heeft een groot nationaal en internationaal netwerk wat groeit, dat betekent dat wij een uitgebreide en groeiende groep hebben van vervoerders èn klanten.

Voor passagiers zorgt het grote gebruikersgemak om eenvoudig een taxirit te boeken, dit kan gedaan worden via een browser. Zij krijgen een geautomatiseerde factuur toegestuurd.

Door de hoogwaardige klantenservice en het hanteren van een eigen callcenter worden de klanten volwaardig geholpen, ook dit valt onder Taxiboeken en staat los van de vervoerders.