Wat is Taxiboeken?

Taxiboeken.nl is een boekingsplatform voor het online reserveren en betalen van taxiritten in heel Nederland. De combinatie met het grote landelijke vervoersnetwerk van DVG Personenvervoer maakt taxiboeken.nl zeer sterk in personenvervoer.

Voordelen voor partners van Taxiboeken.nl

Taxiboeken.nl optimaliseert met haar chauffeurs- en passagiers-app in Nederland de taximarkt en koppelt vraag en aanbod met elkaar. De combinatie van technische innovatie, netwerk in heel Nederland en grootschalige marketing zal voelbaar zijn in de gehele vervoersbranche.

Taxiboeken.nl heeft een groot nationaal en internationaal netwerk wat groeit, dat betekent dat wij een uitgebreide en groeiende groep hebben van vervoerders èn klanten.

Voor passagiers zorgt het grote gebruikersgemak om eenvoudig een taxirit te boeken, dit kan gedaan worden via een browser en de Taxiboeken app. Vervoerders worden direct betaald na afloop van de rit, ook krijgen zij een geautomatiseerde factuur toegestuurd. Ritten die gereden zijn namens Taxiboeken.nl hebben 100% garantie op betaling, de risico van misgelopen betalingen wordt gedragen door Taxiboeken.nl.

Door de hoogwaardige klantenservice en het hanteren van een eigen callcenter worden de klanten volwaardig geholpen, ook dit valt onder Taxiboeken en staat los van de vervoerders. De gereden ritten worden direct betaalt en er wordt 100% garantie gegeven op betaling van gereden ritten.